Huha, som tiden gaar. Imorgen er det et aar siden vi fik Alexander i Shanghai. Det er naesten ikke til at tro at vi ikke bare har haft ham altid. Han er bare saa stor en del af vores liv nu. Vi skal naturligvis fejre det imorgen. Vi tager paa vores lokale kinesiske restaurant, som meget apropos hedder Shanghai Express…og saa skal vi jo naturligivs nyde det og have en rigtig god dag. Vi fejrer det endnu mere paa loerdag, hvor vi har booket vores lokale franske super-restaurant, Auberge Communale de Cessy, til frokost og inviteret alle de folk, der var i lufthavnen sidste aar for at byde os velkommen hjem……..og de har allesammen sagt ja tak, saa vi bliver 25 voksne og 7 boern!!

Jeg faar desvaerre ikke skrevet her saa tit som jeg oprindeligt havde planlagt, men lad mig da opdatere jer lidt med hvordan det gaar med Alexander og hvordan det gar med vores lille familie i det hele taget.

Blog ImageVi har haft en rigtig pragtfuld sommer med Alexander. Her kan I se ham i hans lille legehus i haven. Det lille soppebasin har ogsaa vaeret en stor favorit. Desvaerre er vejret ikke mere til den slags, men saa er der saa meget andet man kan lave indendoers og vi kan jo stadig tage ud paa lange gaa ture.