Puha, det er godt nok nogle hårde dage vi har lige nu. Vi pakker på livet løs for at sikre os at flyttemændenen kan nå at flytte det hele torsdag. Oprindelig skulle de have pakket det hele for os, så vi egentligt ikke ville ahve så meget at lave selv, men de siger at hvis de skal det regner de ikke med at kunne gøre det færdigt på torsdag. Så nu pakker vi på livet løs så de kan blive færdige torsdag og vi kan komme på flyveren til Shanghai fredag morgen!

Vi er nu næsten klar til at tage til Kina. Alle papirer og billetter og…… er klar. Vi mangler bare at færdig pakke kufferten. Det gør vi imorgen og så stiller vi dem over til naboen mens vi flytter torsdag. Rocky er booket til hundepensionen fra imorgen, så han ikke løber forvirret rundt mens vi flytter og bliver bange når vi tager ham til pensionen lige efter vi har flyttet. Så synes vi trods alt det var bedre at få ham afsted før vi flytter.

Imorgen klokken 10 overtager vi huset efter en uvildig person går det igennem og affatter en rapport on tilstanden. Der er stadig ingen gas og derfor ingen varme. Det skulle blive tilsluttet fredag. Telefon (og dermed internet) virker heller ikke endnu. Der skal graves en lille rende for at de kan lægge kablet ned mellem vejen og de 3 nye huses fordelingspunkt. Det drejer sig om 1 meter!! Marion var nede og snakke med France Telecom i 2 timer i formiddags.

Vi bliver jo de sidste fra vores rejse gruppe, der ankommer til Shanghai. Vi regner med at tage en let sovepille på flyet så vi er nogenlunde friske når vi ankommer lørdag morgen.

Men indtil da er det bare “Go, go, go and do, do, do”