Vi talte med vores nye udlejere (og næsten naboer) i weekenden. Vi har nu fået fastsat en flytte dato. Det bliver den 29. November. Det var den eneste dag flyttefirmaet kunne indenfor en periode på ca. 3 uger omkring den 1. December.

Det viser sig så nu at de regner med at pakke det hele den 29. November og bringe det over til det nye hus den 30. November.

Det var altsammen okay med vores udlejere, men ting tager tid i Frankrig (eller ihvertfald med den totalentrpenør de har – vi har hørt at de er lidt hurtigere generelt). Således har entrepenøren endnu ikke lavet den endelige overdragelse af huset. Det kommer til at foregå den kommende lørdag. Gassen er også blevet forsinket, men skulle blive tilsluttet igår eller idag. Derefter skal huset varmes i nogle dage så maleren kan færdiggøre sit arbejde. Tømmeren skal også lime nogle lister på, som han kun kan gøre når huset er nogenlunde varmt – limen virker ikke ved de nuværende temperaturer.

Jeg havde en hurtigt kig igennem huset i søndags. Det meste ser ud til at være klar. Dog er der lidt klinke arbejde i nærheden af trappen og der er stadig ikke hylder m.m. i de indbyggede skabe. Det er åbenbart et andet firma end dem, der sætter skydedørene i.

Elektriciteten skulle blive forbundet den 27. eller 28. November!!!!!