Puha, som tiden bare går hurtigt. Det er allerede 2 uger siden jeg sidst har skrevet noget her.

Det skyldes mest at jeg har utroligt travlt og er meget stresset for tiden. Vi er nu igang med den sidste uge af beam-tid på vores eksperiment på CERN for iår. Søndag aften er det forbi for iår. Jeg har trukket det længste strå i denne uge og er på natholdet hvor jeg skal gøre min del og en hel masse andre ting klar til anti-proton holdet som starter klokken 7 hver morgen indtil søndag.

I de sidste uger er det blevet ekstra stresset fordi min del af eksperimentet (positronerne) ikke har virket som det skulle og jeg har måttet arbejde en del ekstra for at få det til at virke.

Vi glæder os utroligt meget til at komme afsted til Kina nu. Vi har fået de originale billeder af Alexander nu. Blog Image
Vi har også allerede fået papirer fra Statsforvaltningen Hovedstaden med Alexanders Indrejse- og Opholdstilladelse som vi skal have overført til hans pas i Shanghai. Jeg har ogsåå haft et par lange samtaler og udvekslet et par emails med den franske ambassade i København vdr. om Alexander behøver visa for at være i Frankrig. Det gør han ikke fordi Frankrig, ligesom Danmark, er en del af Schengen og den danske opholdstilladelse giver ham ret til at opholde sig i Frankrig i indtil 90 dage og de sagde at hvis vi skulle få brug for længere tid ville det være forholdsvis simpelt at få et visa til Frankrig efter vi er kommet tilbage. Schweiz anerkender iøvrigt også Schengen visaer selvom de endnu ikke er blevet medlemmer selv. Det bliver de næste sommer. Det er altsammen vedtaget ved folkeafstemning allerede.

Nu er vi så igang med at søge visa til Kina og hvad vi nu ellers kan få ordnet allerede nu. Marion kan heller ikke helt holde sig fra at shoppe lidt ind imellem. Vi skal ellers have “baby-shower” på fredag. Det er en engelsk-amerikansk-etc. tradition og normalt er det kun for pigerne, hvor veninderne arragerer en komsammen og de allesammen giver en gave til det kommende barn. Nogle af vores kvindelige venner har derfor arrangeret det og de har besluttet at vi “drenge” også godt må komme med! Så det bliover på fredag – jeg må nok prøve at holde mig lidt ædru da jeg jo skal på arbejde om natten efter dette komsammen! Hmmmm.

Vi venter stadig på at kunne flytte ind i vores nye hus. Det er i princippet færdigt nu, idet håndværkerne har afleveret det. De er så igang med at indstallere de faste skabe, men hovedpunktet vi venter på, er at elektricitet og gas bliver forbundet – ellers kan det jo godt blive lidt koldt og mørkt at bo der, ikk! Vi håber på at det altsammen falder på plads så vi kan flytte midt i måneden, men det ville nu være rart snart at have en nagelfast dato. Det giver jo ikke mindre stress at vi ikke ved det med sikkerhed.

Imellemtiden er jeg så gået igang med at smide en masse gammel ragelse ud, så der er mindre at flytte. Iøvrigt regner vi med at få et flytte firme til at klare det grove, da vi simpelthen ikke har meget tid at give af selv!

Nå ja, og så er min bil gået i stykker. Gearkassen er gået siger de hos Renault. Det kommer nok til at tage et par uger at få den igen og kommer sikkert til at koste en mindre formue. Nu har vi jo ellers lige lænset kontoen for at betale vores adoptionsgebyr på 45.200 dkr.

Nå, men klokken er 3.20 om natten og jeg må hellere komme tilbage til arbejdet!